Naš tim

Jasmina Jašaragić Özügergin

Odvjetnica
Tel: + 385 91 222 9198
E-mail: jasaragic@jms.hr
U dugogodišnjem radu, odvjetnica Jasmina Jašaragić Özügergin, stekla je bogato iskustvo u korporativnim pravnim poslovima, pitanjima pripajanja i spajanja trgovačkih društava te provedbi pravnih due diligence analiza. Kao trenutno jedina odvjetnica u Hrvatskoj koja je ujedno i stalni sudski tumač za turski jezik, fokus njezinog rada su inozemni klijenti kojima pruža pravnu podršku u ostvarenju i provedbi investicija. Uz Pravni fakultet, završila je i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu – lingvistiku i turkologiju, a turski jezik je usavršila na Sveučilištu u Ankari. Podpredsjednica je hrvatsko-turske udruge prijateljstva.

Maja Mamut Udovičić

Odvjetnica
Tel: + 385 91 222 9199
E-mail: mamut@jms.hr
Zahvaljujući prethodnom radu na predmetima i problematici koji su u fazi spora te u nadležnosti sudskih i drugih tijela, odvjetnica Maja Mamut Udovičić specijalizirala se za zastupanje u građanskopravnim predmetima, osobito za područje obveznog prava dok u postupcima naplate potraživanja ima iskustvo u ovršnim i stečajnim postupcima. Povrh navedenog, Maja pruža usluge u pravnim poslovima vezanim za nekretnine i zemljišnoknjižno pravo, odnosno vlasničkopravne odnose.

Ivana Stojan

Odvjetnica
Tel: + 385 99 869 2314
E-mail: stojan@jms.hr
Uslijed konstantnih regulatornih promjena, odvjetnica Ivana Stojan prati i savjetuje domaće i inozemne klijente u svim aspektima pravne usklađenosti bilo da se radi o uređenju internih radnopravnih odnosa ili o aktualnostima poput zaštite osobnih podataka. U dugogodišnjoj karijeri stekla je bogato iskustvo u radnopravnim stvarima, posebno u provedbi i aktivnom sudjelovanju u kolektivnom pregovaranju. Uz navedeno, Ivana savjetuje i zastupa klijente u pitanjima zaštite intelektulanog vlasništva. Stalni je sudski tumač za engleski jezik.

Anamaria Stanković

Odvjetnička vježbenica

E-mail: stankovic@jms.hr

Tea Pašalić

Odvjetnička vježbenica

E-mail: pasalic@jms.hr